Opleiding bewaringstechnieken : Voor chefs, slagers, traiteurs en hun medewerkers
Artisanale bewaringstechnieken – pekelen, roken, konfijten, fermenteren,…
Door correct te koelen en te diepvriezen slagen we er vandaag in onze producten in topkwaliteit aan de man te brengen.
Vandaag staan de technieken als pekelen, fermenteren, konfijten, roken, drogen, … weer volop in de belangstelling door enkele nieuwe toepassingen. Traditionele, klassieke smaken komen terug op de borden. Zo krijgen verse producten toch een lange bewaartijd en winnen ze aan smaak.
Download hier de inschrijvingsfolder : Bewaringstechnieken
Waar en wanneer
Syntra West Brugge
2 sessies
Op dinsdag 17 en 24 oktober 2017 van 19u tot 22u
Inschrijvingsgeld
Het inschrijvingsgeld bedraagt€ 150 (excl.21% btw)
syllabus en grondstoffen inbegrepen
Inlichtingen – Inschrijvingen
Je wenst meer informatie of je wenst je in te schrijven?
Contacteer Syntra West via 078/353 653 (lokaal tarief) of via info@syntrawest.be
Jouw voordeel
Geniet van een voordelige prijs als je jouw ondernemersopleiding combineert met bedrijfsbeheer.
Geniet via het Syntra West-netwerk van tal van voordelen als je nadien professioneel van start gaat.
Informeer je!