Ontdek onze producten
Via deze pagina geven we u graag een overzicht van onze producten. Ontdek o.a. onze buffetten, kazen en delicatessen, traiteurgerechten …
Via deze pagina geven we u graag een overzicht van onze producten. Ontdek o.a. onze buffetten, kazen en delicatessen, traiteurgerechten …
Charcuterie = genieten. Om dat genieten tot een hoogtepunt te brengen zijn we ervan overtuigd dat je daarvoor de ambacht van het charcuterievak moeten hanteren.
Daarom maken wij al onze charcuterieproducten binnenshuis of in samenwerking met kleinschalige en ambachtelijke producenten. Enkel zo hebben wij controle op de kwaliteit en kunnen wij hiermee creatief zijn, onze passie.
In het buitenland worden uiteraard ook vele top(terroir) producten gemaakt die door het Belgische klimaat onmogelijk te bereiden zijn. Daarom maakt de chef een selectie van Spaanse en Italiaanse hammen en salami’s bij lokale en kleinschalige producenten die exclusief door ons aangeboden worden.
Charcuterie Spaans/Italiaans: Fuet , Puc porc salami’s, Mangalica
In ons gamma gekookte hammen hebben wij een uitgebreid gamma: Boerenham, Grillham, Duroc ham, Duke off berkshire ham, Mostoles ham
Charcuterie vanuit Amsterdam: salami’s volgens traditie gerijpt en op smaak gebracht met een reeks verse kruiden zoals, chilipeper, lavendel, jalapenpeper, piment d’esplette, rozemarijn en rozenblaadjes,… toppers
Enkele voorbeelden: serrano, panchetta, coppa, chorizio, parmasalami, sopressa, cebo de campo pata negra.
Al onze traiteur gerechten worden in huis bereid rekening houdende met de seizoenen.
Wij hebben een vast assortiment die het jaar door verkrijgbaar is, daarnaast een mooi assortiment die wisselt met de seizoenen mee. Dit omvat allerhande salades, verse pasta bereidingen, wraps, rotollo’s, quiches, …
Welkom bij ons overzicht van traiteurgerechten! Let op, tussen 15 december en 1 januari kunnen bestellingen alleen via onze eindejaarsfolder geplaatst worden.
Voor al het andere staan we klaar om op aanvraag diverse formules en gerechten te verzorgen, zowel voor afhaal als catering. Houd er rekening mee dat sommige gerechten seizoensgebonden zijn en alleen beschikbaar zijn tijdens het juiste seizoen.
Bestellingen dienen minimaal 2 dagen van tevoren geplaatst te worden.
Onze gerechten en hapjes kunnen worden geleverd in porseleinen servies of ovenschalen, waarbij een waarborg wordt aangerekend. Dit maakt het gemakkelijk voor groepen vanaf 4 personen.
En vergeet niet: al onze gerechten zijn huisbereid en met zorg bereid!
Voorgerechten koud:
Telkens geserveerd met een passend broodje indien gewenst.
– Gemarineerde zalm, komkommer, haringkaviaar
– Rundscarpaccio klassiek
– Pastramisalade met rucola, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas
– Gevogelte carpaccio met Franse vinaigrette, lente-ui, Parmezaanse kaas
– Steak tartaar van de chef
– Asperges, zowel wit als groen, geserveerd met hoevei, gerookte zalm en dressing
Voorgerechten warm:
– Garnaalkroketten (2 stuks)
– Scampi’s met roze peper en tagliatelle
– Vissoep met verschillende vissoorten
Hoofdgerecht koud:
– Steak tartaar van de chef
– Rundscarpaccio klassiek
Hoofdgerechten warm:
– Hutsepot met gebakken worst en spek (herfst/winter)
– Tartiflette Reblochon (herfst/winter)
– Paella (lente/zomer)
– Penne arrabiata
– Rundsstoofvlees
– Vol au vent (specialiteit)
– Scampi met currysaus, groenten en pasta
– Italiaanse pasta met Italiaanse worst
– Gebraiseerde varkenswang (herfst/winter)
– Parelhoenfilet in fine champagne (herfst/winter)
– Fazantfilet in fine champagne (wildseizoen)
– Hazenbil in wijnsaus (wildseizoen)
– Rundstong in madeirasaus
Groenten:
– Koude klassieke groenteassortiment
– Warme groentenmengeling
– Gegratineerde schorseneer (seizoensgebonden)
– Gegratineerde bloemkool
– Mengeling gebakken boschampignons (seizoensgebonden)
– Gebakken witloof (seizoensgebonden)
– Belgische witte asperges (seizoensgebonden)
– Jonge wortel met fijne ui (seizoensgebonden)
– Huisbereide rode kool (seizoensgebonden)
Bijgerechten/Snacks:
– Portobellochampignon gevuld met courgette, mozzarella en truffelham
– Tortilla’s met kruidig gehakt, tomatensalsa en gemalen kaas
– Quiche Lorraine
– Worstenbroodjes
– Wraps
Aardappel:
– Aardappelpuree
– Gratin Dauphinois
– Aardappelkroketten
– Verse frieten (voorgebakken)
Sauzen:
Koud: Mayonaise, tartaar, cocktail, bearnaise
Warm: Bearnaisesaus, peperroomsaus, champignonsaus
Dessert en zoet:
– Chocolademousse
– Tiramisu klassiek
– Tiramisu met speculoos
– Bokkenpootjes
– Vanillepudding met speculoos
– Macarons / Crème au beurre
– Misérable
– Koekjes voor bij de koffie: sable natuur, sable chocolade, speculoos, …
Zacht gegaarde kipfilet | americain prepare van de chef | bereid gehakt
tomaat opgevuld met vleessalade of salade naar keuze
verschillende pasteien : ouderwets, fruitig, smeerbaar,…
confis van fruit | huisgemaakte charcuterie | gedroogde boerenham +12maanden
hoeveboter | hoeve ei | gebakken rosbief | gekookte ham ( met asperge in seizoen)
Veurns potjesvlees | 2 soorten groenten salades | mayonaise, tartaar, coctailsaus
Keuze uit: aardappelsalade met honing mosterd vinaigrette / stokbrood “Patron” = lichte zuurdesem en krokant / frieten voorgebakken
Alles afgewerkt met fruit en klassieke groenten
Er wordt een waarborg aangerekend voor de schotels en bakken! Bestellen vanaf 6 personen. Leveren kan tegen een kleine vergoeding. Aangepaste wijnen beschikbaar in de winkel.
+ EXTRA:
gepocheerde zalm | gerookte zalm 1ste kwaliteit | scampi’s | tomaat opgevuld met de helft krabsalade/vissalade of andere vissalade indien gewenst | gamba’s
Alles afgewerkt met fruit en klassieke groenten
Er wordt een waarborg aangerekend voor de schotels en bakken! Bestellen vanaf 6 personen. Leveren kan tegen een kleine vergoeding. Aangepaste wijnen beschikbaar in de winkel.
Pastrami salade ( mager rundsvlees op lage temperatuur gegaard met kruiden vinaigrette)
Gevogeltecarpaccio met franse vinaigrete | Warm gerookte zalm met groene kruiden en youghurt dipsaus | Stokbrood patron ( zuurdesem) | Hoeveboter uit Diksmuide | Kaasplankje van de Moerenaar, fruit en confits
Charcuterieplankje “beste van europa” | Uit de seizoenen: 4 stuks soorten per seizoen | caesersalade | ijsbergsalade met apserges | winterse kool salade | griekse salade | tabouleh met munt | tomaat mozzarella met buffel mozzarella, basilicum
Er wordt een waarborg aangerekend voor de schotels en bakken! Bestellen vanaf 6 personen. Leveren kan tegen een kleine vergoeding. Aangepaste wijnen beschikbaar in de winkel.
Vanaf 6 personen!
belgische boerenham | truffelham met echte truffel | coppa met 12 kruiden | gekookte beenham | kalfskop in tomatensaus | varkensrillette | preskop | boerenpastei | pastei met appel of peren
kalfsbrood | witte pens | bloedworst | jagers gerookte worst | veurnse lange vingers | potjesvlees | kaas van “De Moerenaar” | pepertjes met verse kaas | olijven | dadels met verse kaas | prepare v/d chef | stokbrood | zilverui en augurk, mosterd | sneetjes traag gegaarde kippenfilet | ovengebakken spek slow cooked | saus: mayonaise, tartaar, coctailsaus
Er wordt een waarborg aangerekend voor de schotels en bakken! Bestellen vanaf 6 personen. Leveren kan tegen een kleine vergoeding. Aangepaste wijnen beschikbaar in de winkel.
Al onze kazen werden geslecteerd in samenspraak met onze leveranciers.
De selectie kan variëren naar gelang de seizoenen. Naast de kazen bieden wij chutney’s, confits, noten en ambachtelijke mosterd aan. Het rustiek stokbrood met vruchten en noten/krentenbrood zijn tevens specialiteit van onze bakker. Proeven dus!
Overige delicatessen en streekproducten zijn:
– Mosterd van woestijn
– Vruchtensappen en confituren
– Chocopasta
– Vers gebrande en gemalen Koffie
Samen met broodbakker in hart en nieren “Thomas Verbeke” van bakkerij Du Littoral te Koksijde hebben wij enkele broden in de aanbieding die zeer ambachtelijk gemaakt worden, waaronder enkele specialiteiten van de bakker : vloergebakken zuurdesem rustiek stokbrood , ontbijtkoeken… Bijvoorbeeld: rustiek stokbrood met vruchten, noten/krentenbrood, vidés
Wij bieden een selectief maar kwalitatief hoogstaand en dagvers assortiment ontbijtkoeken, broodproducten en desserts aan. Ook steeds verrassingsbrood en belegde broodjes mogelijk.
De producten worden verwerkt in ons atelier. Ontdek ons aanbod.
Vers vlees:
gehakt, vers vlees natuur, worsten en chipolata, slow cooking spek, zuiders kipgyros, kalkoenbrochette, kippilon gemarineerd, pluma glorius, spieringkotelet gemarineerd
Charcuterie:witte worst, lange vingers, can duran, boerenpastei, peperpastei
Traiteur:
soepen : allemaal, pastramisalade, gevogelte carpaccio, kalkoen archiduc, champignon saus, pepersaus, rundstong in madeira
Dessert: chocolademousse